Ricardo Hofman komt van ZVH, Seain Cook vertrekt

Draisma Dynamo heeft zich voor het komende seizoen verzekerd van de diensten van Ricardo Hofman.
De 21-jarige passer/loper is afkomstig van RECO ZVH. Seain Cook verlaat de Draisma Dynamo Arena na één seizoen alweer.

Ricardo Hofman

De 1,99 meter lange Hofman plaatste zich in het onvoltooide eredivisieseizoen met de club uit Zevenhuizen voor de Kampioenspoule. Voordien deed hij al ervaring op het hoogste niveau op bij Inter Rijswijk. Ook maakte de student Aardwetenschappen deel uit van het Beach Team Nederland (BTN).

Hofman hoopt in de post-coranajaargang in de Draisma Dynamo Arena zijn persoonlijke sportieve plafond verder te verhogen. “Ik had niet verwacht na slechts één seizoen bij ZVH al zo snel een stap hogerop te maken. Ik wil er voor mezelf uithalen wat er inzit. Ik ben overtuigd dat dit bij Draisma Dynamo kan. Twee seizoenen geleden trainde ik al één keer in de week mee met de selectie. Een aantal jongens ken ik dus al wel een beetje. Ik heb er zin in om volgend seizoen samen met hen iets moois neer te zetten. Ik ben me er bewust van dat ik hard aan de bak zal moeten. Het werkt voor mij als een extra trigger om er een echte concurrentiestrijd van te maken met de andere passer/lopers”, aldus de ambitieuze nieuweling uit Pijnacker, die tevens hoopt zijn bachelor Aardwetenschappen aan de VU in Amsterdam af te ronden.

Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo, verwacht veel van Hofman. “Ricardo is een talentvolle passer/loper. Met zijn komst hebben we bovendien snel kunnen inspelen op vertrek Bram Langevoort en Seain Cook.”

Na Langevoort keert ook Seain Cook na de zomer niet meer terug in de selectie van trainer/coach Redbad Strikwerda. Na één seizoen bij Draisma Dynamo houdt de Schot het in Nederland voor gezien.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.