Rauwerdink eerste pijler onder nieuwe fundament Draisma Dynamo

In het streven om de positie van Draisma Dynamo te continueren en in de nabije toekomst verder uit te bouwen, is de eerste pijler voor een stevig fundament gelegd. De Stichting Topvolleybal Dynamo bereikte met Jeroen Rauwerdink overeenstemming over contractverlenging. De 34-jarige inwoner van Zeist draagt ook komend seizoen het shirt van Draisma Dynamo. 

Jeroen Rauwerdink

Rauwerdink verklaart dat hij niet lang na hoefde te denken over een langer verblijf in de Draisma Dynamo Arena. “We zijn overeengekomen dat ik nog een jaar doorga. Het was vrij snel beklonken. Ik heb aangegeven dat ik het van jaar tot jaar bekijk, maar eigenlijk had ik al voor de uitbraak van de corona-epidemie voor mezelf de knoop doorgehakt. Zoals ik ook al eerder heb gezegd, heb ik er nog enorm veel plezier in. Voor mezelf vind ik een mooie balans in de combinatie volleybal, studie en gezin. Daarnaast zijn we bij de club bezig met een continu proces. Dat heeft als doel om jezelf en het team beter te maken en verder te professionaliseren. We willen alle twee hetzelfde: verbeteren én prijzen pakken. Kampioen worden met Draisma Dynamo staat daarbij bovenaan het lijstje.”

Het bestuur van de Stichting Topvolleybal Dynamo, voor wie de prioriteit ligt bij de mannen van Draisma Dynamo, is blij met het ja-woord van Rauwerdink. “Om onze doelstellingen voor de nabije toekomst te kunnen behalen is het aanblijven van Jeroen een uiterst belangrijke stap”, reageert bestuurslid technische zaken Wim Jonker verheugd.

Tekst: Rob Kruitbosch
Fotografie: Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.