RadioNL voegt waarde toe

De Stichting Topvolleybal Dynamo is verheugd te kunnen meedelen dat RadioNLzich als sponsor aan ons heeft verbonden. Beide partijen zijn zeer content met de onlangs getekende overeenkomst.

Fotografie: Wout van Zoeren
“Door middel van een radiocampagne op RadioNL kunnen bedrijven hun commerciële boodschap bij hun doelgroep onder de aandacht brengen”, laat Arjan de Frens, bestuurslid verantwoordelijk voor PR & communicatie in een persbericht weten. “Het doel van een bedrijf kan gericht zijn op het vergroten van haarnaamsbekendheid, het veroveren van nieuwe markten en/of om het merkimago te versterken. RadioNL biedt aantrekkelijke mogelijkheden die een hoog bereik garanderen en bedrijven in staat stellen om hun gehele doelgroep te bereiken.” RadioNL kan dus zeer interessant zijn voor de vele bedrijven die Draisma Dynamo ondersteunen. In Apeldoorn is RadioNL te beluisteren op 94,0 FM. Via deze frequentie waren de laatste weken ook al diverse spotjes te horen waarin supporters werden opgeroepen wedstrijden van de volleyballers van Draisma Dynamo bij te wonen.
Robbin Pijpstra, de Key Accountmanager van RadioNL, is “zeer enthousiast over de samenwerking met de Stichting Topvolleybal Dynamo en met de ambiance in de Draisma Dynamo Arena”.
“Het doet het stichtingsbestuur een groot genoegen om RadioNL te mogen verwelkomen op het warme Dynamo-nest. Wij kijken uit naar een prettige en vruchtbare samenwerking”, aldus De Frens.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.