Prominente gasten in eerste Draisma Dynamo Sportcafé

Met de organisatie van het eerste Draisma Dynamo-Sportcafé slaat de Stichting Topvolleybal Dynamo nieuwe wegen in. Bij de aftrap op woensdag 9 oktober a.s. schuiven in Omnisport met Toon Gerbrands, Bas van de Goor en Jeroen Bijl drie voormalige Dynamo-coryfeeën aan die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de topsportwereld. 
 image1.jpeg
  
Presentator Maarten Tip, bekend als volleybalcommentator van NOS Studio Sport, zal de drie prominente gasten tijdens deze avond aan een onderhoudend kruisverhoor onderwerpen. Daarbij vertellen de algemeen directeur van eredivisievoetbalclub PSV, de naamgever en drijvende kracht achter de Bas van de Goor Foundation en de technisch directeur van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond méér dan wat zij tijdens hun gezamenlijke etentjes zoal met elkaar bespreken…
  
image2.jpeg
Toon Gerbrands, Bas van de Goor en Jeroen Bijl staan te boek als mannen met een eigen missie. Met een eigen visie. Met een boeiend verhaal en een krachtige boodschap. Meer dan voldoende ingrediënten derhalve voor het Apeldoornse publiek om op 9 oktober massaal naar Omnisport te komen. Om te komen luisteren naar wat het drietal te vertellen heeft, naar wat hun drijfveren zijn om zich continu te blijven onderscheiden op de wegen die zij bewandelen. 
  
Aanvang is om 20.00 uur. De toegang tot het Sportcafé van Omnisport is gratis. Vol = Vol

Wij willen u daarom graag verzoeken om uw komst vooraf aan ons te bevestigen. Aanmelden kan tot uiterlijk 04 oktober via secretariaat@dynamovolleybal.nl
  

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.