Nieuwe selectie krijgt verder vorm, ook Ricardo Hofman blijft

image0.jpeg
 
De spelersgroep van Draisma Dynamo voor het seizoen 2022-2023 krijgt stukje bij beetje steeds meer vorm. Ricardo Hofman is de vierde speler die zijn ja-woord heeft gegeven. De Stichting Topvolleybal Dynamo is verheugd om te kunnen melden dat de 23-jarige passer/loper na de zomer zijn derde seizoen ingaat als selectiespeler van de regerend landskampioen.
image3.jpeg 
Bestuurslid technische zaken Wim Jonker hoopt dat Hofman de stijgende lijn van dit seizoen in de nabije toekomst verder kan doortrekken. “Ricardo is dit jaar enorm vooruitgegaan. Op grond van die getoonde progressie is hij niet voor niets beloond met een plekje in de voorselectie van het Nederlands team. Nadat hij in zijn eerste jaar bij ons weinig heeft gespeeld, was hij dit jaar steeds vaker basisspeler. Wij verwachten dat hij volgend seizoen nog stabieler wordt en dat we niet meer om hem heen kunnen.”

image4.jpeg
Fotografie: Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.