Mondkapjes Draisma Dynamo vallen in de smaak bij burgemeester Heerts

De nieuwe Draisma Dynamo-mondkapjes vallen uitstekend in de smaak. De meest recente merchandise uit de clubshop kan zich meteen al in prominente belangstelling verheugen. Niemand minder Ton Heerts, burgemeester van Apeldoorn, toonde zich zeer onder de indruk van het bijzondere collectors item.

Draisma Dynamo

Peter de Vries en Arjan de Frens waren woensdag te gast op het stadhuis om nader kennis te maken met het voormalige PvdA-Kamerlid. Hoewel de burgemeester er als voorzitter van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland momenteel een extra taak bij heeft, en een voortrekkersrol vervult in de strijd tegen een verdere verspreiding van het coronavirus, nam hij ruimschoots de tijd om met beide bestuursleden van de Stichting Topvolleybal Dynamo van gedachten te wisselen. Heerts toonde zich zeer geïnteresseerd in het wel en wee van Draisma Dynamo en beloofde binnenkort, als er weer toeschouwers aanwezig mogen zijn sportwedstrijden, het beste sportteam uit zijn gemeente een keer persoonlijk te komen aanmoedigen.

De fervente supporter van eredivisievoetbalclub FC Twente is geen onbekende in de lokale sportwereld. Hij bekleedde een aantal jaren het voorzitterschap van voetbalvereniging Apeldoornse Boys en was in 2012 ook nauw betrokken bij een – vergeefse – reddingspoging van het betaalde voetbal ter plaatse. Ook had de Apeldoornse burgemeester zitting in de Raad van Commissarissen van zijn favoriete club FC Twente.

De kans om zich te laten vereeuwigen met een Draisma Dynamo-mondkapje liet Heerts zich uiteraard niet ontnemen. Zoals het een geëngageerd burgemeester betaamt geeft hij graag het goede voorbeeld en poseerde hij samen met zijn gasten gewillig voor de camera van zijn kabinetschef Marjan Thalen.

De Draisma Dynamo-mondkapjes zijn binnenkort verkrijgbaar voor de prijs van € 7,95.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.