Komt jouw logo op het wedstrijdshirt van Draisma Dynamo H1 komend seizoen?

image0.jpeg

Zo aan het einde van weer een succesvol volleybalseizoen hebben we vanuit de Stichting Topvolleybal Dynamo, in samenwerking met het bestuur van de Businessclub, een ludieke actie van grote waarde: JOUW LOGO OP HET SHIRT – ACTIE!  


WAT GAAN WE DOEN? 
Zoals voor ieder nieuw seizoen moeten er weer nieuwe wedstrijdshirts ontworpen en gedrukt worden, ook voor komend seizoen is dit het geval. Jouw bedrijfsnaam/logo kan komend seizoen op het shirt gedrukt worden als jij meedoet met deze ‘Jouw logo op het shirt – actie!’   


WAT KOST HET? 
Één actiecode kost je slechts 100,- euro.  
Je hebt de keuze om 1x mee te doen, maar je kunt ook vaker meedoen.  
Maximaal aantal keer dat je mee kunt doen is 5x (= 500,- euro) 


EXCLUSIEF VOOR BC LEDEN: DUBBEL KANS!
Deze actie wordt breed uitgezet binnen Apeldoorn. Iedereen kan een actiecode aanvragen.  Omdat wij onze BC leden een duidelijke streep voor willen bieden, wordt jouw inzet verdubbeld. Dit doen we alleen voor BC leden!

Voorbeeld: 
Je bestelt 3 actiecodes voor 300,- euro, hiervoor ontvang je geen 3, maar 6 actiecodes!  

 

VOOR WIE? 
Dit is een ludieke actie vanuit de Stichting Topvolleybal Dynamo voor iedereen die mee wil doen! 


HOE WERKT HET? 
Wil jij dé kans pakken om komend seizoen met jouw bedrijfslogo op het shirt te staan van de heren van Draisma Dynamo? Meld je dan aan voor deze actie via commercie@dynamovolleybal.nl Na aanmelding ontvang je een e-mail met hierin jouw actiecode(s). Je ontvangt voorafgaand aan het bekendmaken van de winnaar een betaalverzoek, waar je het aantal actiecodes x 100 euro kunt betalen. LET OP! Met jouw betaling maak jij je deelname pas definitief.

De winnaar wordt op vrijdag 30 juni bekendgemaakt, er moeten minimaal 50 actiecodes verkocht worden.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.