Kom jij ons mediateam versterken?

Vacature: Mediateam Draisma Dynamo Heren 1 en Dames 1

Heb jij het afgelopen seizoen ook zo genoten van de weg naar het Landskampioensschap? Wat was het spannend! De mannen van Draisma Dynamo hebben een geweldige prestatie geleverd en de beker mee naar Apeldoorn genomen!

Het Mediateam van Draisma Dynamo heeft ervoor gezorgd dat thuis niemand iets hoefde te missen. Met onze Livestreams met live commentaar en het delen van leuke interviews, wedstrijdverslagen en foto’s op o.a. Insta, Facebook en LinkedIn hebben de thuis supporters onze toppers kunnen volgen. Bijna alle wedstrijden zowel uit- als thuis waren we aanwezig. We voelden de spanning op het veld en en zagen de strijdlust van de mannen in hun ogen. Elk punt vierden we met ze mee en hebben dit gedeeld met jou thuis.

Het komende seizoen strijden we opnieuw in de Eredivisie voor de titel maar nu met Heren 1 en Dames 1! Voor het Mediateam is er dus weer genoeg te doen.

Om beide teams goed te kunnen ondersteunen hebben we meer vrijwilligers nodig. We zoeken hulp voor verschillende werkzaamheden zoals:

  • Berichten, foto’s en filmpjes plaatsen op op o.a. Insta, Facebook en LinkedIn
  • Muziek verzorgen (DJ) tijdens wedstrijden
  • Fotograferen, filmen
  • Foto en videobewerking
  • Interviewen en uitwerken
  • Livestreamen, taggen
  • Thuiswedstrijden (woensdagavond, zaterdagmiddag of avond) beschikbaar zijn

Ben je minimaal 15 jaar en staat er iets tussen waar je goed in bent? Lijkt het je leuk om dicht bij de spelers te staan?  Dan zoeken wij jou!

Meld je snel aan via pr-communicatie@dynamovolleybal.nl en wie weet zien we je snel in de Draisma Dynamo Arena!

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.