Klok vindt de tijd rijp voor landstitel met Draisma Dynamo

Jeffrey Klok wordt de achtste blijver in de selectie van Draisma Dynamo. Met zijn teamgenoten wil de 21-jarige libero het onbevredigende slot van het afgelopen seizoen naar de vergetelheid spelen en de landstitel voor het eerst sinds 2010 naar Apeldoorn halen.
Jeffrey Klok

Gouden schoenen droeg hij het afgelopen seizoen al. Nadat de corona-uitbraak Draisma Dynamo’s titelkansen verziekte, de ambitieuze Klok is extra gebrand om het aankomende volleybaljaar te besluiten met ‘goud’ in de handen. De ambitieuze libero zou daarmee in de voetsporen treden van vader Marko, die in het verleden landstitels veroverde in Nederland, België en Italië.

Jeffrey Klok
Fotografie: Wout van Zoeren

“Ik ben blij mijn contract te hebben verlengd. Draisma Dynamo is een topclub in Nederland en voor mij de ideale omgeving om mezelf verder te ontwikkelen. Komend seizoen wil ik blijven werken om de beste libero van Nederland te worden. Vorig seizoen hebben we goede resultaten behaald, maar het is spijtig dat we door de coronacrisis de eindstrijd om de landstitel niet konden spelen. Ik hoop dat we met het topteam dat we hebben dezelfde resultaten behalen en in het nieuwe seizoen wél een vlag in de Dynamohal kunnen hangen”, oordeelt Klok dat de tijd rijp is voor de landstitel voor Draisma Dynamo.

Bestuurslid technische zaken Wim Jonker roemt de instelling van de libero. “Jeffrey heeft afgelopen jaar enorme sprongen gemaakt. Ik denk dat er nog veel meer in zit. Zijn gedrevenheid is een grote kracht. Hij wil altijd winnen en beter worden. Hij staat ook open voor aanwijzingen en kritiek. Als hij zo doorgaat, kan hij de beste libero van de eredivisie worden.”

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.