Kirsten Knip versterkt selectie Draisma Dynamo dames 1

image0.jpegDe selectie van het dames 1-team van Draisma Dynamo verwelkomt een prominente versterking. Twaalf dagen voor de start van de competitie in de eredivisie verheugt trainer/coach Arjen Schimmel zich om international Kirsten Knip te mogen begroeten. 

Na terugkeer uit China, waar zij met het Nederlands team het Olympisch kwalificatietoernooi afwerkte, zal de 31-jarige Oranje-libero zich in de Draisma Dynamo Arena melden. “Ik ben heel blij en enthousiast dat ik dit seizoen in combinatie met Papendal bij Draisma Dynamo kan aansluiten. Werken met jonge meiden en hen mijn ervaring overbrengen is iets wat ik leuk vind en wat me goed ligt. Ik heb er dus enorm veel zin in om lekker samen aan de bak te gaan”, kijkt de 1,75 meter lange Knip er naar uit om met het jeugdige Draisma Dynamo-team te gaan knallen in de eredivisie.

De technische staf juicht de komst van een speelster van het kaliber Knip vanzelfsprekend van harte toe. “We waren al heel blij met de selectie die we hadden en waren niet persé op zoek naar uitbreiding. Op een moment dat zich dan de gelegenheid voordoet om in gesprek te raken met Kirsten, heb ik daar gelijk gebruik van gemaakt. Voor onze jonge ploeg is haar komst geweldig. Haar internationale ervaring en positieve insteek gaan ons ongetwijfeld heel veel plezier opleveren. Ik kijk uit naar de samenwerking en heb er alle vertrouwen in dat ze samen met Ruth Zijlstra de libero-positie heel goed gaat invullen”, verwacht Arjen Schimmel veel van zijn nieuwe aanwinst.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.