Joris Berkhout en Stijn de Ruijter te gast in Tijd voor Volleybal Uitzending 4

In uitzending 4 van Tijd voor Volleybal werd de Supercup Heren nabesproken met Joris Berkhout en Stijn de Ruijter en er werd voorbeschouwd op de Supercup Dames met de zussen Ana Rekar en Emma Rekar. Ook werden de genomineerden voor de Ingrid Visser Awards bekend gemaakt en besproken door Willem Held. Ten slotte waren John Ogink en Michiel de Ruijter te gast om te praten over ActionType. Lees hieronder verder om meer te weten te komen over deze onderwerpen:

Supercup Heren

Afgelopen zaterdag won Samen Lycurgus de Supercup bij de Heren, waarin Samen Lycurgus in 5 sets Draisma Dynamo wist te verslaan. Jeffrey Klok, presentator van het programma en oud Dynamo H1 speler blikt samen met Joris Berkhout en Stijn de Ruijter terug op de wedstrijd die zij die dag ervoor tegen elkaar speelde.

Het gaat onder andere over de spanning in de wedstrijd, de strijd tussen de spelers die in 2 gele kaarten resulteerde en het programma van het team voor de komende periode.

Ook Redbad Strikwerda geeft een korte analyse van de wedstrijd.

Ingrid Visser Awards

Ook werden in de uitzending de genomineerden voor de Ingrid Visser Awards voor beste volleyballer, volleybalster en talent van het jaar bekend gemaakt. Onder andere oud Dynamo speler Nimir Abdelaziz is 1 van de 5 genomineerden voor deze prijs. Stemmen kan via volleybalkrant.nl.

Voor de hele uitzending en de overigeonderwerpen kijk je via deze link naar uitzending 4 van Tijd voor Volleybal:

Tijd Voor Volleybal is een Youtube talkshow en podcast die de Eredivisie en het Nederlands volleybal samen aan tafel brengt. Samen met bekende gasten legt presentator Jeffrey Klok, tevens ook oud speler van Draisma Dynamo Heren 1, de strijd in de Eredivisie bloot en vertelt de meest spraakmakende volleybalverhalen. Het programma geeft verdieping bij het volleybalnieuws en de beste tips voor jou als volleyballer.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.