Jordi van Laar (15) gaat ontwikkeltraject volgen bij Draisma Dynamo

image0.jpeg
Passer/loper Jordi van Laar mag komend seizoen aan het grote werk gaan ruiken bij de hoofdmacht van Draisma Dynamo. Het 15-jarige talent, dat de hele jeugdopleiding van SV Dynamo doorliep, zal zowel inzetbaar zijn voor Heren 1 als Heren 2.
 
“Al vanaf de mini’s train en speel ik met veel plezier bij SV Dynamo. Sinds twee jaar maak ik ook deel uit van Jeugd Oranje. Dat ik komend seizoen deel mag uitmaken van Heren 2 en Heren 1 maakt me trots en dankbaar. Ik krijg hierdoor de kans om mezelf tussen ervaren en getalenteerde spelers onder leiding van de staf verder te ontwikkelen. Door het beste uit mezelf te halen hoop ik een bijdrage aan het team te leveren en samen mooie successen te behalen”, verklaart de 1,94 meter lange Van Laar veel zin te hebben in zijn nieuwe uitdaging.
 
Redbad Strikwerda ziet het als een uitdaging om van het talent een volwassen eredivisievolleyballer te maken. “Eigenlijk geef ik nooit commentaar op nieuwe spelers, maar vooruit dan maar. Het is leuk om weer een Apeldoorner erbij te krijgen. Jordi is een mooi voorbeeld de gedegen eigen opleiding. Hij maakt een goede ontwikkeling door en kan door de combinatie Heren 1 en 2 spelen én veel trainen op het hoogste niveau”, hoopt Strikwerda de beloftevolle volleyballer een duwtje in de juiste richting te kunnen geven.
 
“We zijn er trots op dat er een talentvolle speler uit de eigen jeugd doorstroomt. Jordi kon ook naar Papendal, maar verwacht dat het aansluiten bij Draisma Dynamo beter is voor zijn ontwikkeling”, verwacht Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo, dat Van Laar onder de vleugels van Strikwerda veel progressie kan boeken.


Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.