Jeugdinternational Stijn de Ruijter naar Draisma Dynamo

Stijn de Ruijter versterkt met ingang van komend seizoen de gelederen van Draisma Dynamo.
De 17-jarige jeugdinternational speelde het afgelopen seizoen voor eerstedivisionist Sudosa-Desto uit Assen.

Stijn de Ruijter
Fotografie: Roelof Lutgers

Bij het Slagharense Side-Out maakte de talentvolle diagonaalspeler uit Zuidwolde al op 14-jarige leeftijd deel uit van de hoofdmacht. De afgelopen maanden ging De Ruijter in Assen onder de vleugels van voormalig Dynamo-spelverdeler Erik Noordijk in gestrekte draf verder vooruit. In de Draisma Dynamo Arena ziet het selectielid van Jeugd Oranje verdere doorgroeimogelijkheden voor zichzelf.

“Ik heb voor Draisma Dynamo gekozen nadat ik al een jaar heb meegetraind. Hierin heb ik een goede indruk gekregen van de trainer en het team. Mijn ambitie is om zo hoog mogelijk te eindigen. Ik denk dat Draisma Dynamo hierin een goede groeifactor kan zijn”, spreekt de 1,99 meter lange Drent de hoop uit in Apeldoorn de volgende stappen omhoog te zetten in zijn veelbelovende volleybalcarrière.

Wim Jonker verheugt zich op de komst van De Ruijter naar Apeldoorn. “Stijn is een talentvolle speler. We zijn blij dat hij naar Draisma Dynamo komt. Zoals elk jong talent kan hij zich bij ons goed ontwikkelen. Bij Draisma Dynamo krijgen talenten de kans om te leren van oudere spelers en wedstrijden te spelen waarbij iets op het spel staat. Wij zijn een uitstekende club om spelers beter te maken”, aldus het bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.