Jelle Bosma en Erik van der Schaaf verlengen contract bij Draisma Dynamo

image0.jpeg
Jelle Bosma en Erik van der Schaaf komen ook in het seizoen 2024-2025 uit voor Draisma Dynamo. Zowel de jeugdige middenaanvaller als de geroutineerde passer/loper verlengde zijn contract bij de club.
image1.jpeg
De 21-jarige Bosma begint aan zijn derde seizoen in de Draisma Dynamo Arena. “Ik ben blij dat Draisma Dynamo met mij wil doorgaan. Ik wil me graag verder blijven ontwikkelen en mooie prestaties neerzetten met het team. Ik kijk er naar uit om langer samen te mogen werken met staf, bestuur en vrijwilligers”, geeft de volbloed Apeldoorner te kennen vast voornemens te zijn om uit te groeien tot een vaste waarde voor de ploeg.
image2.jpeg
Erik van der Schaaf (30) hoopt met zijn ervaring wederom een voortrekkersrol binnen de spelersgroep te vervullen. “Ik denk dat het doel hetzelfde moet zijn als afgelopen jaar: individueel en collectief groei doormaken. Op de trainingen wil ik de jonge jongens prikkelen om het beste uit zichzelf te halen. Het is mooi om te zien hoeveel tijd en energie iedereen erin steekt. In topsport is dat nodig om beter te worden. Persoonlijk lijkt het me supermooi om onderdeel te gaan uitmaken van de BeNeLiga”, verklaart Van der Schaaf.
image3.jpeg
Wim Jonker is blij dat het duo een handtekening heeft gezet onder een nieuwe overeenkomst met Draisma Dynamo. “Jelle heeft afgelopen jaar weer een stap gezet naar een basisplaats. Komend seizoen verwacht ik een verdere doorbraak. De potentie is er zondermeer. Wij zien Erik als één van de sterkhouders van het team. Hij zet een zeer stabiel niveau neer en was een vaste waarde in de play-offs. Ik reken erop dat Erik de standaard neerzet voor de andere jongens”, stelt het bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo.

📸Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.