Jaar 2023 duurt net iets te lang voor Draisma Dynamo

image0.jpeg
Het bekertoernooi van het seizoen 2023-2024 is voor Draisma Dynamo slechts van korte duur geweest. In de Draisma Dynamo Arena was de 10-voudig bekerwinnaar zaterdagmiddag niet opgewassen tegen Numidia VC Limax.
image5.jpeg

Anderhalve dag na terugkeer uit Turkije, waar een einde kwam aan het Europacupseizoen 2023-2024, ging de ploeg van Redbad Strikwerda onbarmhartig over de knie. Met 15-25, 24-26 en 22-25 behielden de Limburgers duidelijk de overhand.

image2.jpeg
Limax versterkte zich afgelopen week nog met Jelte Maan, 37 jaar inmiddels en van 2004 tot 2008 spelend voor Dynamo. De ervaren libero is sinds het seizoen 2022-2023 werkzaam als sportdirecteur bij het Belgische VC Greenyard Maaseik, de club van de als toeschouwer aanwezige Joris Berkhout. Martijn Brilhuis, de afgelopen twee seizoenen landskampioen met Draisma Dynamo, liet met achttien punten zien wat zijn voormalige ploeg dit seizoen mist.image4.jpeg
“Als je twintig aanvalsfouten maakt, dan kan je geen wedstrijden winnen”, duidde de verliezende coach Redbad Strikwerda nadien aan waar het misging.

📸Wout van Zoeren, kijk voor meer foto’s op https://wozopro.nl/draisma-dynamo-heren/

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.