In memoriam Ad Barten

Helaas hebben we het droevige bericht ontvangen dat Ad Barten maandag 21 februari is overleden. Ad is 76 jaar geworden. Ad speelde jarenlang in twee recreantengroepen en deed, totdat hij ziek werd, maandelijks mee aan de Nevobo recreantencompetitie in de Mheenhal. Hij genoot altijd van het borrelen na afloop aan de lange tafel. Als we voor de laatste biertjes of de laatste teamschotel nog wat geld tekort kwamen in de pot, dan zorgde Ad voor aanvulling. Ook hielp hij altijd actief mee bij de organisatie van onze jaarlijkse barbecue.

Van 1991 tot het opheffen van de commissie op 31 oktober 2008 was Ad ook een geweldige medewerker van de accommodatie commissie voor onze eigen Dynamohal aan de Morellenlaan. In deze periode was hij betrokken bij de bouw van het 3e veld in 1986, de aanbouw van de TV Cabine aan de achterzijde van de hal in 1998, de renovatie van de douches en toiletten in 2005 en niet te vergeten het jaarlijks terugkerende lakken van de vloer in de zomervakanties. Kortom, wat voor klusjes er ook te doen waren, Ad stond er altijd klaar voor. Na de verkoop van onze Dynamohal en de overgang naar het Omnisport is de commissie opgeheven.

Ad zorgde ook jarenlang voor het beheer en oppompen van onze trainingsballen. Daarnaast maakte Ad, zolang zijn gezondheid het toeliet, deel uit van het zaalteam dat wekelijks klaarstond om de zaal en tribunes gereed te maken voor sporters en publiek bij eredivisiewedstrijden. We zullen zijn aanwezigheid gaan missen en wensen zijn vrouw Bea, Irene, Arjan en Monique en de kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.