Hyundai i10 van Autohopper voor Draisma Dynamo-toppers

image0.jpeg
Fleur Kleine Schaars en Lotte Bruinsma, speelsters van het succesvol gestarte Dames-1 team van Draisma Dynamo, rijden sinds deze week rond in een fonkelnieuwe Hyundai i10 van Autohopper.
 
Niels van Asselt, bedrijfsleider bij Autohopper Apeldoorn-Noord, overhandigde Fleur en Lotte maandag de sleutels van hun tijdelijke vervoersmiddel. Er is een deal gesloten voor de duur van dit seizoen met de intentie voor een langere samenwerking. Als onderdeel van de deal is de autoverhuurder eveneens broeksponsor geworden en siert de naam Autohopper vanaf nu de broekjes van de selectie.
 
Op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Autohopper kenmerkt zich door duidelijke prijzen en voorwaarden. Bij Autohopper weet iedereen altijd waar hij of zij aan toe is. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.