Gemeentelijke taart voor kersverse landskampioenen

Een grootse huldiging op het bordes van het stadhuis zat er dit jaar vanwege de coronamaatregelen helaas niet in. Toch wilde het Apeldoornse gemeentebestuur de landstitel van Draisma Dynamo niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat de burgemeester woensdagmiddag persoonlijk naar de Draisma Dynamo Arena kwam om zijn welgemeende felicitaties over te brengen.
Ton Heerts, sportwethouder Nathan Stukker en projectassistent Twieb Kats kwamen niet met lege handen naar Omnisport. Namens de gemeente brachten zij een smakelijke verrassing mee voor de kersverse landskampioenen. De kers hadden de spelers van Draisma Dynamo met de finalewinst op Lycurgus zelf al geregeld, de nog ontbrekende taart kregen zij van hun bezoekers cadeau.
De burgemeester vertelde in een korte toespraak trots te zijn dat Apeldoorn weer een landskampioen binnen de gemeentegrenzen huisvest. Peter de Vries, voorzitter van de Stichting Topvolleybal Dynamo, benadrukte in zijn dankwoord dat het behalen van de hoofdprijs nooit mogelijk was geweest zonder de inspanningen van de talrijke vrijwilligers die het team door dik en dun steunen.
Uiteraard ging de gemeentelijke delegatie niet met lege handen naar huis. Om zelf de exclusieve kampioenssmaak te proeven kregen Heerts, Stukker en Kats elk een ‘Finale Knaller’ mee, het onovertroffen Draisma Dynamo-bier dat in Nederland z’n gelijke niet kent.

Tekst: Rob Kruitbosch || Fotografie: Mediateam Draisma Dynamo 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.