Fleur Kleine Schaars blijft bij Draisma Dynamo

image1.jpeg
De selectie van het eerste vrouwenteam van Draisma Dynamo krijgt steeds meer vorm nu ook Fleur Kleine Schaars heeft toegezegd nog minstens één seizoen in de Draisma Dynamo Arena actief te blijven.
image4.jpeg
De 23-jarige middenaanvaller kwam in 2020 van WVC Wierden naar Apeldoorn. Sindsdien groeide zij uit tot één van de steunpilaren van het team. “Ik heb het erg goed naar m’n zin bij Draisma Dynamo. Ik kan het goed combineren met mijn werk in Apeldoorn. Komend seizoen wordt alweer m’n vijfde seizoen. Er staat weer een leuke en jonge groep meiden met wie we iets moois kunnen neerzetten”, hoopt de Draisma Dynamo-aanvoerder de stijgende lijn van het afgelopen volleybaljaar door te kunnen trekken.
image5.jpeg
De nieuwe trainer Erwin Sikkema fleurt helemaal op van dat Kleine Schaars Draisma Dynamo trouw blijft. “Fleur kwam vier jaar geleden als broekie naar Draisma Dynamo. Inmiddels is zij een ervaren kracht. Al ben ik van mening dat je op je 23e nog vier jaar hebt om toe te werken naar je absolute top. Ik ben in elk geval heel blij met haar. Ze is zowel in als buiten het veld een slimme dame en leest het spel zeer goed. Vooral bij haar omloop maakt zij handig gebruik van de speelsters die denken dat lengte een voordeel is.”

📸Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.