Fan van de week Hannie Ribbink

 

Fan van de week Hannie Ribbink

Hannie is al jarenlang een trouwe supporter van onze lange mannen, tijd om haar een paar vragen te stellen over Hannie en Draisma Dynamo.

Hoelang bent u al fan van Draisma Dynamo:
Vanaf 1994.

En vanwaar de liefde voor de club?
Wij zijn begonnen als sponsor (Onderhoudsbedrijf Ribbink Apeldoorn bv) en ik vond het spelletje wel leuk en de gezelligheid, het is leuk om binnen te zijn, je hoeft niet langs zo’n koud veld te staan. In het begin was het helemaal gezellig want er was altijd een bandje, zo’n straatbandje dus het was altijd heel gezellig. Dat vind ik wel leuk!

Met wie gaat u het liefst naar de wedstrijden toe? En waarom?
Ik ga nu eigenlijk altijd alleen, in het begin ging ik samen met mijn man, maar die is helaas overleden.

Wat is uw favoriete herinnering van heren 1?
De kampioenschappen die vond ik altijd wel heel gaaf en de bekerwinnaars en de supercup, we hebben al zeker wat prijzen binnengehaald.

Gaat u ook naar de uitwedstrijden toe?
Ik ga altijd naar de uitwedstrijden toe en ook naar het buitenland. Ik ben ook meegegaan naar Innsbruck.

Wie is volgens u de meest memorabele speler en waarom?
Dat is een moeilijke vraag. Het zijn er zoveel geweest die heel goed waren. Het is moeilijk om te zeggen. Ik ben erbij geweest toen Bas van der Goor er nog was, er waren zoveel toppers, Frank Denkers, maar ook Joris Berkhout van de vorige seizoenen speelde heel goed. Het zijn er zoveel die goed zijn.

En als u nu kijkt naar de huidige selectie?
Met de supercup was het Jack Williams. Met de vorige thuiswedstrijd vond ik niemand op z’n best. Jack werd weinig aangespeeld dat is jammer.

Hannie bedankt voor je antwoorden en we zien je snel weer op de tribune in de Draisma Dynamo Arena!

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.