Europacupseizoen voorbij voor Draisma Dynamo

image0.jpeg
Het is Draisma Dynamo niet gelukt om door te dringen tot de volgende ronde van de CEV Cup. In Polen was PGE Skra Belchatów woensdagavond wederom te sterk voor de kampioen van Nederland.  
De uitgangspositie was na het 0-3 verlies in Apeldoorn al niet bepaald riant. Desondanks probeerde Draisma Dynamo in de Hala Energia de huid zo duur mogelijk te verkopen. Het mocht niet baten. Met de setstanden 25-18, 25-16 en 25-19 werd andermaal een 3-0 nederlaag geïncasseerd. Een uur en vijf minuten had de thuisploeg nodig om de klus te klaren.
Met deze nederlaag komt er na vier kwalificatiewedstrijden voor de Champions League en twee CEV Cup-duels een einde aan Draisma Dynamo’s Europacupseizoen.
Na terugkeer uit Polen gaat de actuele nummer twee van de eredivisie zaterdag in Zevenhuizen weer over tot de orde van de dag. Bij hekkensluiter RECO ZVH moet Draisma Dynamo de ongeslagen status in de nationale competitie zien te handhaven.

Fotografie: Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.