Eredivisie Volleybal op eigen benen met BetCity als naamgevend partner

Oprichting Coöperatieve Eredivisie Volleybal definitief

 [Utrecht, 10 juni 2023] – De Eredivisie Volleybal mannen is vanaf heden verenigd in de Coöperatie Eredivisie Volleybal Nederland (CEVN). Vanaf het seizoen ’23-’24 staat de  hoogste volleybalcompetitie juridisch los van de Nederlandse Volleybalbond, maar een nauwe samenwerking tussen clubs en sportbond blijft bestaan ten aanzien van onder andere competitiezaken. Wijnand Geerdink zal voorlopig als voorzitter en gangmaker het Eredivisiebureau te leiden.

“Wij kijken er enorm naar uit om als de clubs de vleugels uit te slaan”, aldus Wijnand Geerdink. “We zijn de Nevobo dankbaar voor het fundament dat zij hebben gelegd en wij zullen de komende jaren er alles aan doen om de clubs, de competitie én de volleybalsport een extra boost te geven.”

BetCity Eredivisie Volleybal
Daarnaast is met veel trots aangekondigd dat BetCity zich heeft verbonden als naamgevend partner van de Eredivisie Volleybal tot de zomer van 2025. De competitie zal vanaf nu bekendstaan als de BetCity Eredivisie Volleybal. De online aanbieder van sportweddenschappen heeft zich in de sportwereld, en met name binnen het volleybal, bewezen als een betrouwbare partner. Met de steun van BetCity maken de clubs een vliegende start in het doorgroeien naar een nóg professionelere competitie. BetCity krijgt exposure rondom alle wedstrijden en zal daarnaast samen met de CEVN en de clubs het partnership op sympathieke wijze gaan activeren richting volleyballiefhebbers in het hele land.

“BetCity kijkt uit naar dit avontuur en heeft bewondering voor de stap die de clubs samen hebben gezet”, aldus Robert Kooiman, Marketing Director bij BetCity. “Wij hebben de ambitie om samen met de Eredivisie Volleybal de competitie naar nieuwe hoogten te brengen en de sport verder te laten groeien.”

De oprichting van de Coöperatie Eredivisie Volleybal Nederland en de samenwerking met BetCity markeren een spannend nieuw hoofdstuk voor de Eredivisie Volleybal. De CEVN zal zich inzetten voor de bloeiende toekomst van de competitie, terwijl BetCity als naamgevend partner een belangrijke rol speelt in het versterken en promoten van het volleybal in Nederland

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.