Einde zonder afscheid

Streep door ambities

Vol goede moed en met veel vertrouwen begonnen we aan dit seizoen. Met veel nieuwe gezichten was het eerst even wennen. Al snel werd duidelijk dat we onze doelstelling zouden gaan halen. Ook met tegenslagen wisten we om te gaan en kregen we steun uit onverwachte hoek. We raakten meer en meer op elkaar ingespeeld. Individuele kwaliteiten maakten vervolgens het verschil. Nieuwe ambities werden uitgesproken en de stijgende lijn werd doorgetrokken. Wat hadden we graag doorgespeeld en pas aan het eind april de balans opgemaakt.

SV Dynamo

Samen strijden

Het besluit van de Nevobo over het per direct beëindigen van de competitie zorgde voor een vroegtijdig einde van een geweldig seizoen. Een periode die zich kenmerkt door een sterke ontwikkeling. Inmiddels ligt onze laatste wedstrijd al weer enkele weken achter ons. Nu strijden we samen met zo’n 17 miljoen Nederlanders en een veelvoud ervan over de gehele wereld tegen het COVID-19 virus. In de ongelijke strijd tegen verdere verspreiding en bestrijding van het coronavirus zijn we ongeacht afkomst, geloof en seksuele voorkeur overal ter wereld elkaars teamgenoot.

Einde zonder afscheid

Het gaat nu even niet om sport en om SV Dynamo D1. Onze gedachten en steun gaat uit naar iedereen die ziek is. Familie en vrienden die zich bekommeren om hun kwetsbare naasten. Al het verplegend personeel dat alles op alles zet voor de patiënten. Iedereen die ons een warm hart toegedragen heeft en nu zelf in financiële onzekerheid leeft. Een abrupt einde zonder afscheid. Toch willen we iedereen rondom ons team bedanken voor en sterkte wensen in de komende tijd. Hopelijk blijft ons allen veel leed bespaard.

Sterker uit deze strijd

Wij houden de moed er met elkaar in. Hebben vertrouwen in de deskundigen van het RIVM. Zijn even niet meer eigenwijs en maken aangepaste plannen. Geven gehoor aan de maatregelen die de overheid ons oplegt. Wij nemen ook nu onze verantwoordelijkheid, zonder de zorg voor de anderen uit het oog te verliezen. Geloven samen deze strijd te winnen en komen volgend seizoen weer sterker terug.

Samen werken we al aan de toekomst van morgen.

 Yolenthe, Lotte, Heleen, Caya, Susan, Lianne, Kelly, Lisanne, Lieke, Melissa, Nikky, Joyce, Noa, Monique, Liesbeth, Jacco, Maud, Michael, Jorg, André en Ernst

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.