Eerste Draisma Dynamo Biertje overhandigd aan hoofdsponsor

De lancering van Draisma Dynamo’s nieuwe clubbier kon uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan. Namens de Stichting Topvolleybal Dynamo overhandigden Peter de Vries en Arjan de Frens daarom het allereerste threepack aan de hoofdsponsor.

De voorzitter en het bestuurslid PR & Communicatie waren donderdag te gast op het kantoor van Aannemingsbedrijf Draisma om Jelle Draisma te verblijden met het eerste Draisma Dynamo Biertje. De eigenaar en directeur van de Apeldoornse bouwonderneming reageerde verheugd op het onverwachte bezoek. Het schuimende presentje dat zijn visite voor hem had meegebracht viel uitstekend in de smaak. Aansluitend poseerde het drietal met bier voor clubfotograaf Wout van Zoeren.

De roem snelt het Draisma Dynamo Biertje al vooruit. Al voordat het officieel besteld kon worden, stroomden de bestellingen in groten getale binnen. Bedenker Arjan de Frens zag zich zodoende al genoodzaakt een tweede bestelling bij Brouwerij & Proeflokaal Puik Bieren te plaatsen.

Een geschenkverpakking met drie flesjes bier is à € 9,99 te bestellen via webshop@dynamovolleybal.nl. Bestellers binnen Apeldoorn krijgen hun Draisma Dynamo Biertjes gratis thuisbezorgd.

Tekst: Rob Kruitbosch
Fotografie: Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.