Drieluik Draisma Dynamo: deel 3 van de staf

Draisma Dynamo

Mocht u de tekst niet goed kunnen lezen zie hieronder:

Bedankt, we waren de beste (maar moeten het nog een keer laten zien).

 Eind september 2019 presenteerden we het team van Draisma Dynamo in het clubhuis. En spraken daarbij uit dat we de beste van Nederland wilden zijn. Omdat dat al weer bijna tien jaar geleden voor het laatst het geval was. Omdat we het vorige seizoen vanaf de kerst al de beste waren. Omdat we een plan voor twee jaar hadden uitgedokterd. Omdat we ambitieuze spelers hebben die willen laten zien wat ze kunnen. Omdat Draisma Dynamo en de beste willen zijn bij elkaar passen. Omdat het kan!

 En de beste zijn we geworden. In het hele seizoen verloren we begin oktober onze enige wedstrijd in de competitie. In de kampioenspoule wonnen we alle wedstrijden. Alle inspanningen van spelers, bestuur, vrijwilligers, sponsoren en businessclub ten spijt is die hoofdprijs er echter nog niet. We zijn getackeld door Covid-19, net zoals iedereen dat is overkomen. En de bond heeft het niet aangedurfd om een kampioen (ons!) aan te wijzen. De sport is net als de samenleving stil komen te liggen. De volksgezondheid komt terecht op de eerste plaats.

We hebben gezamenlijk mooie dingen beleefd. Leuke events vanuit de business, bijzondere wedstrijden vanuit de sport. Wij zijn van plan om het in het komende jaar nog een keer zo te doen en het dan wel beloond te zien worden met de kampioensschaal. Namens de staf dank voor jullie trouw, betrokkenheid en ondersteuning, we kunnen topsport alleen bedrijven dankzij jullie. Wij zijn er klaar voor, samen worden we komend jaar nogmaals de beste!

Redbad, Michiel, Twan, Joop Roberto en Frank

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Kees Walter

    Dank voor deze woorden, vooral voor de spelers. Het is nogal wat, maar:
    De woorden dat “de volksgezondheid op de eerste plaats komt”, zijn voor mij fundamenteel.
    Nee , voor ons allemaal ! Het zou de komende maanden (jaren?) allemaal wel eens heel anders kunnen gaan worden. Maar sportiviteit en creativiteit zal helpen de weg te vinden in deze heftige tijd.
    Ik wens alle direct betrokkenen veel wijsheid en sterkte. Kees en Dorien Walter (opa en oma van Sjors Tijhuis)

Geef een antwoord