Drieluik Draisma Dynamo: deel 2 van het bestuur

Beste volleyballiefhebbers, fans van Draisma Dynamo,

Nu de wereld op zijn kop staat en onze sport volledig tot stilstand is gekomen, richten we ons tot jullie. Niet om te zeggen hoe erg het is dat we officieel geen kampioen zijn geworden en we dat een jaar moeten uitstellen. Want daar maken we ons, samen met onze lange mannen en staf van Draisma Dynamo en het bestuur van Stichting Topvolleybal Dynamo, nu niet druk om.

Natuurlijk doet het wel “pijn” dat we de wedstrijden in de kampioenspoule niet kunnen uitspelen, dat de best-of-5 niet gespeeld gaat worden omdat dit niet meer nodig is. We vinden het verschrikkelijk dat we jullie, onze fans, moeten missen, dat we er samen met onze hoofdsponsor aannemingsbedrijf Draisma BV geen mooi kampioensjaar van kunnen maken. Daar balen we enorm van, jullie hadden dit verdiend.

Echter, dit alles valt in het niet door de invloed van het Covid-19 virus, dat op dit moment een enorme impact op een ieder heeft. De gebeurtenissen en alles wat het Covid-19 virus momenteel aanricht in ons land en de landen om ons heen raken ons ook. Ons medeleven gaat uit naar de families van de mensen die aan het Covid-19 virus zijn overleden. Iedereen die in het ziekenhuis ligt, thuis in quarantaine zit of aan het herstellen is, willen wij heel veel sterkte en beterschap toewensen.

Voor alle mensen die dag en nacht klaar staan om patiënten te redden willen wij onze grote waardering uitspreken; zij zijn op dit moment de ware kampioenen.

Voor ons is een ding zeker wij komen deze moeilijke en zware tijd te boven. Wel hebben wij jullie daarbij nodig, wij kunnen veel overwinnen maar dat moeten we wel samen doen! Heb vertrouwen in elkaar, wees lief voor elkaar, help elkaar, altijd. Samen zijn we Sterker.

Tijdens de competitie, de beker, de Europacup en de wedstrijden om het Landskampioenschap staan jullie altijd achter ons, bij uit- en thuiswedstrijden volgen of helpen jullie ons. Onze hoofdsponsor aannemingsbedrijf Draisma BV, BC leden, vrijwilligers, leden van SV Dynamo jong of oud, sponsors en supporters: die continuïteit, die veerkracht, die flexibiliteit, die verbinding dat is wat we als Draisma Dynamo ook voor het seizoen 2020-2021 nodig hebben.

Laten we nu vooral gehoor geven aan de regels die de overheid van ons vraagt, volg de adviezen van hen op. Alleen Samen zijn we Sterker.

En straks? Ooit volleyballen we weer, kleurt onze eigen Draisma Dynamo Arena weer Geel en Rood en hopen wij weer op jullie bijdragen te kunnen rekenen!

Blijf gezond!

Het bestuur van Stichting Topvolleybal Dynamo, Peter, Wim, Ben, Conny, Adri en Arjan.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.