Drieluik Draisma Dynamo: deel 1 van de spelers

Mocht u de tekst niet goed kunnen lezen zie hieronder:

Momenteel zijn we allemaal in een bizarre situatie beland, door het Covid-19 virus ligt de samenleving even plat. Mensen moeten zoveel mogelijk binnen blijven, bedrijven moeten noodgedwongen (tijdelijk) sluiten. Ook wij als spelers zitten thuis, aan het volleybalseizoen is abrupt een einde gekomen. Waar ons sportershart heel erg van baalt, begrijpen wij allemaal dit onvermijdelijke besluit.

Aan het begin van dit seizoen hadden wij als team uitgesproken kampioen te willen worden. Door overmacht kan dit doel helaas niet worden voortgezet. Het afgelopen jaar hebben wij veel mooie wedstrijden mogen spelen in de Draisma Dynamo Arena. De spelers zijn zich ervan bewust dat dit allemaal niet had gekund zonder jullie! De sponsoren, vrijwilligers, BC-leden en al die anderen die Draisma Dynamo lief hebben. Via deze weg bedankt de spelersgroep jullie allemaal voor de inzet van het afgelopen jaar.

We hopen jullie in het volgende seizoen weer te mogen verwelkomen.

Freek, Joris, Jeroen, Seain, Wessel, Bram, Mats, Jeffrey, Sjors, Maikel, Nico, Renzo en Rik

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.