Drie op een rij: Draisma Dynamo eenvoudig langs Talentteam

image0.jpeg
Drie wedstrijden gespeeld, drie zeges, negen sets voor en nul tegen. Draisma Dynamo kent in de BetCity Eredivisie een voorspoedige start van de maand november. Na Simplex SSS en VoCASA moest zaterdagavond het Talentteam Papendal eraan geloven. Het werd 3-0.
image1.jpegIn de Draisma Dynamo Arena zette de landskampioen de talenten van coach Arnold van Ree eenvoudig opzij. Met 25-11, 25-18 en 25-22 klaarde de thuisploeg de klus in 64 minuten. Feitelijk was er alleen kort na afloop sprake van enige opwinding toen coach Redbad Strikwerda bij de arbiters van dienst zijn ongenoegen kenbaar maakte over een rode kaart die Draisma Dynamo-aanvoerder in de slotfase van de derde set kreeg voorgehouden na vermeend commentaar op de leiding.
image7.jpegDe volgende thuiswedstrijd van Draisma Dynamo laat niet lang op zich wachten. Woensdag 15 november komt Prima Donna Kaas Huizen op bezoek in Apeldoorn. De wedstrijd begint om 20.00 uur.image8.jpeg

📸Wout van Zoeren, kijk voor meer foto’s op https://wozopro.nl/draisma-dynamo-heren/

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.