Draisma Dynamo wint uitwedstrijd bij Talentteam

Draisma Dynamo heeft de midweekse wedstrijd bij het Talentteam Papendal zonder kleerscheuren doorstaan. In Ede won de landskampioen woensdagavond met 1-3.
De bezoekers uit Apeldoorn, die aantraden zonder Jeroen Rauwerdink en Martijn Brilhuis, kwamen moeizaam op gang in de Van der Knaaphal in Ede. Na het 25-22 verlies in de eerste set moesten de spelers van Draisma Dynamo al hun talenten aanspreken om het Talentteam te bedwingen. Het kostte de nodige inspanningen om puntverlies te voorkomen. Met 22-25, 20-25 en 18-25 beschikte de actuele nummer twee van de eredivisie na een ruim anderhalf uur durende strijd uiteindelijk toch over de langste adem. 
Ricardo Hofman (18 punten), Robin Boekhoudt (15) en Nico Manenschijn (13) compenseerden het gemis van het duo Rauwerdink en Brilhuis met de meeste scoringsdrift. 
Zaterdagavond is hekkensluiter RECO ZVH te gast in de Draisma Dynamo Arena. Vanaf 20.00 uur kan het Apeldoornse publiek de helden komen toejuichen.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.