Draisma Dynamo wint ook laatste thuiswedstrijd van 2021


Draisma Dynamo heeft de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2021 relatief eenvoudig in winst omgezet. In de Veluwse derby werd Simplex SSS zaterdagavond met een afgetekende 3-0 nederlaag weer naar Barneveld gestuurd.
 
Enkel in het eerste bedrijf stond de landskampioen de bezoekers meer dan twintig tegenpunten toe. Verheugend was dat in de derde set Sjors Tijhuis na lange tijd weer even mocht ervaren hoe het voelt om binnen de lijnen te staan. Tijhuis bleek het scoren nog niet verleerd. Door uit twee aanvalspogingen tweemaal trefzeker te zijn kon de middenaanvaller, die op oudejaarsdag zijn 21everjaardag viert, zijn korte rentree opluisteren met een scoringspercentage van 100 procent. 
 
Na 69 minuten stonden in de lege Draisma Dynamo Arena de setstanden 25-22, 25-18 en 25-17 op het scorebord.

Omdat het duel van lijstaanvoerder Active Living Orion tegen Taurus pas begon toen de wedstrijd in Apeldoorn al afgelopen was, nam Draisma Dynamo voor heel even de koppositie in de eredivisie over. Daarmee zetten aanvoerder Berkhout en zijn ploegmaats hun goede voornemens voor het nieuwe jaar alvast kort in daden om…

Draisma Dynamo sluit het rare en tegelijkertijd gedenkwaardige jaar 2021 op zaterdag 18 december af met een uitduel bij Sliedrecht Sport. 


Fotografie: Wout van Zoeren 
Tekst: Rob Kruitbosch 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.