Draisma Dynamo wil als poulewinnaar naar play-off finale

Na het gedwongen uitstel van de uitbeurt bij Sliedrecht Sport vervolgt Draisma Dynamo de succesreeks in de Kampioenspoule met de confrontatie tegen Active Living Orion. De wedstrijd tussen de twee hoogst geklasseerde teams begint woensdagavond om 20.00 uur en is voor Draisma Dynamo-fans uiteraard weer rechtstreeks te volgen via de livestream.
De kwalificatie voor de play-off finale mag inmiddels dan al een feit zijn, de tot dusverre ongenaakbare koploper ziet het Gelderse onderonsje in de Draisma Dynamo Arena allesbehalve als een potje voor spek en bonen. Aan een punt heeft Draisma Dynamo genoeg om zich definitief poulewinnaar te mogen noemen. Die eindklassering geeft het recht om de best-of-the five serie in de eindstrijd met een thuiswedstrijd te beginnen.
Los daarvan, willen de manschappen van coach Redbad Strikwerda ook hun laatste thuiswedstrijd ‘gewoon’ winnen. Alle winstpartijen in zowel de reguliere competitie als de kampioenspoule bij elkaar opgeteld is Draisma Dynamo ondertussen al zegge en schrijve 33 wedstrijden ongeslagen. De laatste competitienederlaag dateert van 16 oktober 2019. 
De laatste eredivisieploeg die Draisma Dynamo pootje lichtte was uitgerekend Active Living Orion, de aankomende tegenstander in Apeldoorn. In de halve voor de Supercup volbrachten de Doetinchemmers dit kunststukje nogmaals. De overwinning op Amysoft Lycurgus van afgelopen weekend zal Active Living Orion ongetwijfeld een extra boost hebben gegeven. Door deze zege houdt de nog altijd regerend landskampioen plaatsing voor de play-off finale volledig in eigen hand.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.