Draisma Dynamo voor CEV Cup naar Zagreb of Londen

Kroatië of Engeland. Dat wordt de bestemming voor Draisma Dynamo in de zestiende finales van de CEV Cup. 

Bij de loting in Luxemburg werd de Nederlandse bekerhouder woensdag gekoppeld aan de verliezer van het duel tussen Mladost Zagreb en IBB Polonia London. De Kroatische en Engelse landskampioenen staan in de tweede helft oktober tegenover elkaar in de eerste ronde van de CEV Champions League.

Draisma Dynamo begint haar Europese campagne van het seizoen 2019-2020 in de week van 10-12 december met een thuiswedstrijd. Een week later volgt in Zagreb of Londen de return.

De laatste confrontatie met IBB Polonia London ligt nog vers in het geheugen. De Engelse club met Poolse roots was in het seizoen 2016-2017 de tegenstander in de achtste finales van de CEV Challenge Cup. In eigen huis zegevierde Draisma Dynamo destijds met 3-1. Door een 3-2 nederlaag in het Crystal Palace National Sports Centre plaatste het door Bas Hellinga gecoachte Apeldoornse team zich voor de kwartfinale.

image1.jpeg

Foto: CEV

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.