Draisma Dynamo verwelkomt libero Alek Aleksov

image3.jpeg
Na het vertrek van Edvin Svärd naar Active Living Orion is de opengevallen vacature op de liberopositie snel van invulling voorzien. De Stichting Topvolleybal Dynamo is verheugd om de 20-jarige Alek Aleksov van Simplex SSS in de Draisma Dynamo Arena te mogen verwelkomen.
 
De 1,87 meter lange libero van Oranje o22 ziet zijn komst naar Apeldoorn als een logische vervolgstap in zijn nog jonge carrière. “Na drie jaar te hebben gespeeld bij het Talentteam, heb ik vorig seizoen bij SSS mijn eerste echte seizoen in de eredivisie beleefd. Ik ben enorm dankbaar voor het mooie seizoen dat ik in Barneveld mocht spelen. Ik vind de overstap naar het sterke team van Draisma Dynamo geweldig en ben hier enorm blij mee”, zo laat hij weten.
 
De ambitieuze nieuweling kijkt uit naar de nieuwe uitdagingen die hem te wachten staan. “Mijn ambities in het volleybal zijn groot. Ik streef ernaar om ooit deel uit te maken van het Nederlands team. De samenwerking met Redbad Strikwerda zie ik als een waardevolle kans om dit doel zo snel mogelijk te realiseren. Voor nu ligt mijn focus eerst op het EK in eigen land met het U22-team. In het nieuwe seizoen hoop ik er een steentje bij te kunnen dragen om met Draisma Dynamo zo mooi mogelijke resultaten te boeken.” 
image2.jpegWim Jonker oordeelt dat de liberopositie bij Draisma Dynamo met Niels Lipke en Alek Aleksov in het volleybaljaar 2024-2025 uitstekend bezet zal zijn. “Alek heeft zich afgelopen seizoen goed ontwikkeld. Wij verwachten dat er nog veel meer inzit”, gelooft het bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo dat Aleksov zich onder de vleugels van Redbad Strikwerda zich nog volop kan verbeteren.

📸Karin Rouw

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.