Draisma Dynamo versterkt zich tussentijds met Erik van der Schaaf

image0.jpeg
Draisma Dynamo heeft de selectie tussentijds versterkt met Erik van der Schaaf. De komst van de 29-jarige passer/loper brengt de spelersgroep voor aanvang van de beslissende fase van het seizoen weer op volle oorlogssterkte.
Door het wegvallen van Tijmen Laane, die wegens kruisbandletsel niet meer in actie komt, zat de technische staf krap in de passer/lopers. Van der Schaaf vult de ontstane leemte in elk geval tot aan het eind van het seizoen op.
De ooit bij Smashing ’72 in Diemen met volleyballen begonnen Van der Schaaf brengt een flinke dosis ervaring mee naar Apeldoorn. Hij kwam uit voor Zaanstad, Orion, Lycurgus en Sliedrecht Sport. Met Lycurgus won hij in 2018 de Supercup en in 2020 – na finalewinst in Den Bosch tegen Draisma Dynamo – de nationale beker.
De nieuweling smaakte in zijn Doetinchemse periode al eerder het genoegen te mogen samenwerken met Draisma Dynamo-coach Redbad Strikwerda. “Ik heb tijdens mijn tweede jaar bij Orion al een jaar onder Redbad gewerkt. De afgelopen twee jaar was Redbad ook betrokken bij het All-Star team ter ere van Olaf Ratterman. Ik bewaar goede herinneringen aan die periode in Doetinchem. Ik heb enorm veel zin om met deze jonge gemotiveerde groep bij Draisma Dynamo aan de slag te gaan en verheug me op de samenwerking met Redbad en Ivo Martinovic.”
Van der Schaaf kan mogelijk woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen Limac al debuteren in het shirt van Draisma Dynamo. Hij kijkt er zelf al vol verlangen naar uit. “Ik hoop vooral wat van mijn ervaring te kunnen overdragen binnen het team. Ik heb zin om hard te werken en de strijd aan te gaan in de spannende ontknoping van het seizoen.”image1.jpeg
📸: Wout van Zoeren (Erik is de speler met nr.14)

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.