Draisma Dynamo verliest opnieuw en raakt koppositie kwijt

image0.jpeg
Draisma Dynamo lijkt het even helemaal kwijt te zijn. In de Veluwse derby bij Simplex SSS liep de landskampioen tegen z’n tweede nederlaag in successie op.
 
Vorige week kwam er tegen VoCASA al een onverwacht einde aan een reeks van zeven opeenvolgende zeges sinds de eredivisiestart. Zaterdagavond in Barneveld ging het wederom mis. De credits daarvoor gaan naar SSS dat Draisma Dynamo in eigen hal met 3-1 de baas bleef. Setstanden: 25-22, 25-21, 21-25, 28-26. 
 
De Barnevelders nemen door de zege ook de koppositie in de eredivisie over. Draisma Dynamo zakt met één punt achterstand naar de tweede plaats. Numidia VC Limax staat met hetzelfde puntentotaal als Draisma Dynamo derde. 
 
Woensdagavond krijgt het elitekorps van coach Redbad Strikwerda al de kans om de misstap recht te zetten. Dan gaat het op bezoek bij Prima Donna Kaas in Huizen, de huidige nummer acht op de eredivisieranglijst.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.