Draisma Dynamo ver verwijderd van kampioensvorm in verloren topper

image1.jpeg
Draisma Dynamo was vrijdagavond in de topper tegen eredivisiekoploper Active Living Orion niet top en nog ver verwijderd van kampioensvorm. Een 1-3 nederlaag was het logische gevolg. Setstanden: 20-25, 26-24, 17-25, 17-25.
image2.jpegDe Doetinchemmers kwamen op volle oorlogssterkte naar Apeldoorn. Met luitenant-generaal b.d. Mart de Kruif, onder meer bekend van zijn gastoptredens als defensie-deskundige in het tv-programma Veronica Inside, bracht Orion-coach Dirk Sparidans zelfs een heuse specialist in tactische oorlogsvoering mee… Tegen zoveel extra strategisch vernuft was de thuisploeg niet bestand. 

In het midden luitenant-generaal b.d. Mart de Kruif


Al moesten zijn spelers volgens Redbad Strikwerda de oorzaak voor de nederlaag vooral bij zichzelf zoeken. Draisma Dynamo kon geen vervolg geven aan het sterke optreden in de vorige thuiswedstrijd tegen Numidia VC Limax en verviel weer in oude fouten. “We hebben twee hele sets aan de tegenstander gegeven.

image5.jpeg Als je zoveel fouten maakt, dan moet je naar je eigen functioneren kijken. Met een klassering ben ik helemaal niet bezig. Er bestaat maar één optie: dat is werken aan verbetering”, beseft de verliezende coach dat er de komende weken nog veel werk aan de winkel is om een rol van betekenis te kunnen spelen in de aanstaande ontknoping in de titelstrijd.

image4.jpeg📸Wout van Zoeren, kijk voor meer foto’s op https://wozopro.nl/draisma-dynamo-heren/

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.