Draisma Dynamo-Sportcafé voor herhaling vatbaar

Het eerste Draisma Dynamo-Sportcafé is een daverend succes geworden. Meer dan 150 belangstellenden uit het Apeldoornse sport- en zakenleven hingen woensdagavond in Omnisport bijna tweeënhalf uur lang aan de lippen van Toon Gerbrands, Bas van de Goor en Jeroen Bijl.

De aanwezigen kregen waarvoor zij gekomen waren: een topavond met topgasten. Onder leiding van gespreksleider Maarten Tip toonden de algemeen directeur van PSV, de naamgever en drijvende kracht achter de Bas van de Goor Foundation en de technisch directeur van de hockeybond zich van hun meest openhartige kant. De drie ervaringsdeskundigen gaven hun gehoor een boeiend inkijkje in de enerverende wereld van de topsport. Uiteraard bleef het gezamenlijke Dynamo-verleden van het prominente trio niet onbesproken.
De in de pauze gehouden veiling leverde 10.000 euro op ten gunste van de Bas van de Goor Foundation en het ‘Europa Cup-reisfonds’ van Draisma Dynamo’s volleyballers.
In haar streven om het Draisma Dynamo-Sportcafé te laten uitgroeien tot dé ontmoetingsplek voor sportend en ondernemend Apeldoorn heeft de Stichting Topvolleybal Dynamo een geslaagde eerste stap gezet. Het voornemen is om voortaan elk half jaar een dergelijke spraakmakende avond op poten te zetten. Voor de organisatie ligt derhalve een mooie uitdaging om bij de tweede editie de succesvolle première van woensdagavond te overtreffen.
Fotografie: Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.