Draisma Dynamo Sportcafé in het teken van Parkinson

image0.jpeg

Omnisport is op dinsdag 6 december het decor van het tweede Draisma Dynamo Sportcafé. De avond staat voor een groot deel in het teken van de strijd tegen de ziekte van Parkinson.

 

Bij het avondvullende Draisma Dynamo Sportcafé gaat NOS-presentator Maarten Tip in gesprek met neuroloog Bas Bloem, voetbaltrainer Ron Jans, volleybalinternational Laura Dijkema en Draisma Dynamo-coach Redbad Strikwerda.

 

Tafelgast professor Bas Bloem is als ambassadeur verbonden aan ParkinsonNL, een onafhankelijke organisatie die fondsen werft voor onderzoek, innovatie en voorlichting met betrekking tot ’s werelds snelst groeiende neurologische aandoening. De oud-volleyballer en directeur van Center of Expertise for Parkinson & Movement Disorders is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de ziekte te vertragen en te voorkomen. Daarbij streeft hij ernaar de kwaliteit van het leven van de patiënten en hun naasten zo lang mogelijk zo hoog mogelijk te houden.

 

FC Twente-trainer Ron Jans, Oranje-spelverdeelster Laura Dijkema en de nooit om een mening verlegen zittende Redbad Strikwerda komen eveneens uitgebreid aan het woord over wat hen bezighoudt.

 

Het inhoudelijke programma van het Draisma Dynamo Sportcafé gaat om 20.00 uur van start. Inloop is vanaf 19.30 uur mogelijk. De avond is voor iedereen toegankelijk. Wel verzoeken we iedereen die aanwezig wil zijn om zich vooraf per mail aan te melden. Deel deze uitnodiging gerust. Ook introducees zijn van harte welkom. 

 

Komt u ook? Meld uzelf en uw evt. introduce(‘s) dan aan via commercie@dynamovolleybal.nl. Vermeld bij uw eigen aanmelding s.v.p. ook naam en mailadres van uw metgezel(len).

Fotografie: Wout van Zoeren (foto sportcafé 2019)

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.