Draisma Dynamo spoelt kater van CL-uitschakeling gedeeltelijk weg

image0.jpeg
Door Simplex SSS aan de zegekar te binden heeft Draisma Dynamo goed gereageerd op de Champions League-uitschakeling van vorig weekend. De afgetekende 3-0 overwinning in de Veluwse derby spoelde de kater van Innsbruck echter slechts gedeeltelijk weg.
image1.jpegDe setstanden 25-21, 25-21 en 25-15 duiden op een relatief eenvoudige zege. Redbad Strikwerda vond achteraf dat bij zijn ploeg vooral het serverende gedeelte onder de maat was geweest. Hetzelfde euvel was er volgens de trainer mede debet aan dat het in Oostenrijk misging. Van de onbevangenheid waarmee de pas 16-jarige Micha Lammertink bij het matchpoint in de derde set opsloeg kon Strikwerda daarentegen wel volop genieten.
image2.jpegDe komende weken krijgt Draisma Dynamo ruimschoots de gelegenheid om de zwakke punten in wedstrijdverband te verbeteren. Er wacht de landskampioen deze maand namelijk een druk programma in de BetCity Eredivisie. Te beginnen op woensdag 8 november met de uitwedstrijd bij VoCASA. De wedstrijd in Nijmegen begint om 20.00 uur.
image3.jpegAansluitend volgen thuisduels tegen het Talentteam Papendal (zaterdag 11 november) en PDK Huizen (woensdag 15 november) en de topper in Limburg bij Numidia VC Limax op zondag 19 november.
image4.jpegBij de voortzetting van het Europacupseizoen stuit Draisma Dynamo in de CEV Cup op de ploeg die komend weekend als vierde eindigt in de poule uit de tweede CL-kwalificatieronde met Budva uit Montenegro, het Spaanse Guaguas Las Palmas, het Servische Partizan Belgrado of Hypo Tirol. Het kan zodoende eind november mogelijk tot een weerzien komen met de Oostenrijkers, van wie vorige week in Innsbruck met 3-1 verloren werd. Voor de CEV Cup zal worden gespeeld in een uit- en een uitwedstrijd. Die duels in de 1/16 finales staan gepland voor de laatste twee weken van november. 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.