Draisma Dynamo schudt vermoeidheid van Montenegro-trip van zich af

image0.jpeg
Draisma Dynamo heeft zondag in recordtijd afgerekend met het Talentteam Papendal. In de Van de Knaaphal in Ede stonden binnen een uur de setstanden 25-17, 25-13, 25-16 op het scorebord.
 
TweeĂ«nhalve dag na de nederlaag in de heenwedstrijd van de zestiende finales voor de CEV Cup in Budva speelde Draisma Dynamo de vermoeidheid van de midweekse reis naar Montenegro van zich af. 
image1.jpegAlle veertien spelers die mee waren afgereisd naar Ede kwamen binnen de lijnen, met inbegrip van het jeugdige duo Wietze Strikwerda en Micha Lammertink. Met elk tien punten waren Yannick Bak en Maikel van Zeist de meest scorende spelers aan Apeldoornse kant. Jelle Bosma haalde aanvallend zelfs een score van 100 procent. Uit vier aanvalspogingen was het even zo vaak raak.
image2.jpegWoensdag 29 november staat de return tegen Budva op het programma. Vanaf 19.30 uur mag Draisma Dynamo in de Draisma Dynamo Arena proberen de 3-0 achterstand uit Montenegro ongedaan te maken en alsnog plaatsing voor de achtste finales van de CEV Cup te bewerkstelligen.

📸Manon Koopman Mediateam Draisma Dynamo 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.