Draisma Dynamo schrijft zich in voor Champions League


Draisma Dynamo werkt toe naar een hernieuwde kennismaking met de elite van het Europese clubvolleybal. Met de inschrijving voor de Champions League hoopt de Nederlandse landskampioen in het seizoen 2021-2022 aansprekende buitenlandse topteams in Apeldoorn te mogen begroeten.

Het veroveren van de landstitel geeft Draisma Dynamo het recht op deelname aan Europa’s meest prestigieuze clubcompetitie. Van die gelegenheid maakt de Stichting Topvolleybal Dynamo dankbaar gebruik. Voor de aan deelname verbonden kosten en voorwaarden deinzen de beleidsbepalers niet terug. Het stichtingsbestuur grijpt de kans om Nederland te mogen vertegenwoordigen op het hoogste continentale clubniveau met beide handen aan.

Kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League is het ultieme doel. De Stichting Topvolleybal Dynamo kijkt verwachtingsvol uit naar mogelijke confrontaties met Europese topteams in de Draisma Dynamo Arena. Met, als de coronacijfers het tegen die tijd toelaten, dan hopelijk ook weer publiek op de tribunes.

Alvorens het zover is, zal Draisma Dynamo zich vanaf oktober eerst door de voorronde(n) heen moeten worstelen. Op vrijdag 25 juni weten coach Redbad Strikwerda en zijn verjongde ploeg hoe de exacte route naar de groepsfase verloopt. Op die dag vindt in Luxemburg de loting voor de voorronden plaats. Bij een eventuele voortijdige uitschakeling vervolgt Draisma Dynamo het Europacupavontuur in de CEV Cup.
Fotografie: Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.