Draisma Dynamo niet opgewassen tegen Orion

image0.jpeg

Draisma Dynamo heeft z’n eerste nederlaag geleden in de kampioenspoule. In Doetinchem was de koploper zondagmiddag niet opgewassen tegen Active Living Orion. Door met 3-1 te winnen voorkwamen de Achterhoekers dat hun rol al na vier speeldagen was uitgespeeld.
image1.jpeg
In de SaZa Topsporthal gingen de eerste twee sets met 25-21 en 25-18 duidelijk naar de thuisploeg. Door 31-29 winst in het derde speldeel bleef Draisma Dynamo uitzicht houden op een positief resultaat. Helaas zat dat er ditmaal niet in. Met 25-23 trok Orion set vier en de wedstrijd definitief naar zich toe. 
image3.jpeg
Ondanks de nederlaag blijft Draisma Dynamo de ranglijst van de A-poule aanvoeren. Het behoudt zodoende alle kansen op het bereiken van de play-off finale in eigen hand. De 3-1 overwinning van Lycurgus op Limax brengt de Top-4 wel dichter bij elkaar. 
De stand in de kampioenspoule is na vier van de tien wedstrijden als volgt: 1. Draisma Dynamo 4-13, 2. Samen Lycurgus 4-12, 3. Active Living Orion 4-11, 4. Numidia VC Limax 4-11, 5. Simplex SSS 4-4, 6. Sliedrecht Sport 4-0.
image2.jpeg
De eerstvolgende wedstrijd van Draisma Dynamo is op zaterdag 18 maart thuis tegen Lycurgus. Houd er rekening mee dat het duel in de Draisma Dynamo Arena pas om 20.30 uur begint en niet zoals gebruikelijk om 20.00 uur!

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.