Draisma Dynamo neemt punten mee naar huis uit Huizen

image1.jpeg
Draisma Dynamo heeft ook de tweede officiële wedstrijd van 2024 winnend afgesloten. Het nam zaterdagavond de punten mee naar huis bij het bezoek aan Prima Donna Kaas Huizen.
image3.jpegIn Sporthal De Wolfskamer had de nummer twee van de eredivisie slechts een uur nodig om zich de nummer voorlaatst van het lijf te houden. Alleen in de tweede set stond de landskampioen de Huizenaren meer dan twintig tegenpunten toe: 12-25, 21-25, 17-25.
image4.jpegBij Draisma Dynamo waren Jack Williams en Yannick Bak met ieder 15 gescoorde punten in aanvallend opzicht goed op dreef. Ook Cas Abraham (10 punten) sloeg zich in de dubbele cijfers.image6.jpegBij de thuisploeg kwam de onlangs weer in de eredivisie teruggekeerde Sjoerd Hoogendoorn, een van Draisma Dynamo’s gangmakers bij het behalen van de landstitel van 2021, enkel in de eerste set binnen de lijnen. image7.jpeg
Vrijdagavond wacht in de Draisma Dynamo Arena de topper tegen de tot dusverre nagenoeg ongenaakbare koploper van de eredivisie, Active Living Orion. Een zege van Draisma Dynamo zal waarschijnlijk niet meer toereikend zijn om de eerste plek in de reguliere competitie nog over te nemen van de Doetinchemmers. Met de play-offs in aantocht kan het wel alvast een mooi startpunt zijn voor het inzetten van een sterke eindsprint.  Om Orion evenals in de voorgaande twee seizoenen in de beslissende fase van het seizoen van hun troon te stoten… Sliedrecht Sport gaf zaterdagavond al het goede voorbeeld door de lijstaanvoerder in een vijfsetter de baas te blijven.

📸 Manon Koopman Mediateam Draisma Dynamo en Szilard Buzdugan

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.