Draisma Dynamo neemt koppositie in kampioenspoule over

image0.jpeg
Draisma Dynamo heeft ook de derde wedstrijd in de kampioenspoule winnend afgesloten. Door de 3-0 zege bij lijstaanvoerder Numidia VC Limax nam de regerend landskampioen de koppositie over.

image1.jpegIn  Limburg viel woensdag dan wel behoorlijk wat sneeuw, Draisma Dynamo sneeuwde bij het bezoek aan Sint-Odiliënberg absoluut niet onder. Op 12 januari jl. moesten de elitetroepen van Redbad Strikwerda in het reguliere competitieduel in vijf sets buigen voor Limax. Bijna twee maanden later zette het Apeldoornse ensemble de nummer een van de reguliere competitie in de sporthal De Roerparel in straight sets opzij: 20-25, 21-25, 19-25.

De overige uitslagen van de midweekse speelronde in de A-poule waren: SSS – Orion 0-3 en Sliedrecht Sport – Lycurgus 0-3.

De stand na drie van de tien wedstrijden is: 1 Draisma Dynamo 3-13, 2 Limax 3-11, 3 Lycurgus 3-9, 4 Orion 3-8, 5 SSS 3-1, 6 Sliedrecht Sport 3-0. image5.jpeg

Hoewel Draisma Dynamo’s start voortvarend en veelbelovend genoemd mag worden, is de weg naar de play-off finale nog lang. In de uitwedstrijd bij Orion kan zondagmiddag de volgende stap gezet worden.image4.jpeg📸Wout van Zoeren kijk voor meer foto’s op https://wozopro.nl/volleybal/nggallery/volleybal-test/8-maart-2023-numidia-vc-limax-draisma-dynamo

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.