Draisma Dynamo neemt koppositie eredivisie weer over

image0.jpeg
Draisma Dynamo is sinds dit weekend weer alleen koploper van de eredivisie. Na vijf speelrondes is de landskampioen als enige ploeg in de hoogste speelklasse nog zonder nederlaag.
Twee dagen na de terugkeer van de Europacupwedstrijd in Belchatow leverde de uitbeurt in Zevenhuizen weinig problemen op. In drie sets zette Draisma Dynamo zaterdagavond in sporthal Swanla RECO ZVH opzij. Enkel in de eerste set bleef de thuisploeg enigszins in het spoor. Setstanden: 21-25, 15-25, 11-25.
Numidia VC/Limax, lijstaanvoerder tot aan de speeldag van dit weekend, verloor zondagmiddag in eigen huis met 2-3 van Samen Lycurgus. Door dit resultaat passeerde Draisma Dynamo de Limburgers op de ranglijst. 
In een rechtstreekse confrontatie met Limax kan Draisma Dynamo de heroverde koppositie woensdagavond verder uitbouwen. Afgelopen seizoen schakelde de onttroonde eredivisiekoploper het keurkorps van Redbad Strikwerda verrassend uit in het bekertoernooi. De topper in de Draisma Dynamo Arena begint om 20.00 uur.

Fotografie: Imr√© Csany 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.