Draisma Dynamo moet nog steeds drie keer winnen voor finaleplaats

image0.jpeg
Prolongatie van de landstitel behoort nog altijd tot de mogelijkheden. Al raakt een finaleplaats wel steeds verder uit zicht na de kansloze nederlaag die Draisma Dynamo leed bij Nova Tech Lycurgus.
In MartiniPlaza in Groningen kon de regerend landskampioen de thuisploeg donderdagavond in de eerste twee sets nog enigszins bijbenen. In de derde set lag de foutenlast veel te hoog en kwam Draisma Dynamo er niet meer aan te pas. Dit resulteerde na 75 minuten in de setstanden 25-22, 25-23 en 25-14. 
image1.jpeg
Na twee gespeelde wedstrijden in de best-of-five serie in de halve finales van de play-offs om de landstitel gaat Nova Tech Lycurgus derhalve met 2-0 aan de leiding. Onmogelijk is het niet om de play-off finale alsnog te bereiken, makkelijker heeft Draisma Dynamo het zichzelf niet bepaald gemaakt. Hoewel de opdracht nog steeds hetzelfde blijft: drie keer winnen!
Zaterdag volgt in de Draisma Dynamo Arena de eerste kans om de achterstand te verkleinen. Laten we hopen dat het niet de laatste kans wordt. Een derde nederlaag betekent uitschakeling en een voortijdig seizoenseinde. Wedstrijd nummer drie in de halve finale begint zaterdagavond om 20.00 uur. Kom massaal naar de Draisma Dynamo Arena om de ploeg naar de overwinning te schreeuwen!
📸Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.