Draisma Dynamo kent weinig moeite met Sliedrecht Sport

image3.jpeg
Draisma Dynamo heeft ook de tweede wedstrijd in de kampioenspoule in winst omgezet. In de Draisma Dynamo Arena werd Sliedrecht Sport zaterdagavond simpel met 3-0 (25-19, 25-20, 25-19) aan de kant gezet.
image4.jpeg 
Het meest verheugende aan de volleybalavond in Omnisport was misschien wel dat Draisma Dynamo’s ziekenboeg langzaam lijkt leeg te stromen. Zo kwamen Erik van der Schaaf en Jelle Bosma, die recentelijk noodgedwongen moesten toekijken, weer binnen de lijnen. Dat is een goed teken met het oog op de naderende ontknoping van het seizoen. In de beslissende fase van de kampioensstrijd zal de technische staf alle fitte spelers keihard nodig zal hebben om de landstitel te kunnen prolongeren.
image5.jpeg 
Doordat Numidia VC Limax zondag met 1-3 in Doetinchem van Active Living Orion won, blijft Draisma Dynamo na twee speelronden met een punt achterstand tweede in de A-poule achter de Limburgers. Op woensdag 8 maart kan de regerend landskampioen in een rechtstreekse confrontatie met Limax de aanval op de koppositie in volle hevigheid inzetten. De topper in Sint-Odiliënberg begint om 20.00 uur.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.