Draisma Dynamo in vijf sets onderuit tegen Oekraïners

image0.jpeg
Draisma Dynamo heeft in Oostenrijk ook de derde wedstrijd in de kwalificatievierkamp voor de Champions League niet kunnen winnen. In het afsluitende duel moest het Apeldoornse gezelschap zondagmiddag in een vijfsetter haar meerdere erkennen in SC Prometey Dnipro. Setstanden: 22-25, 25-13, 25-21, 18-25, 11-15.
image1.jpeg
Redbad Strikwerda noemde de Oekraïense formatie de beste van de drie tegenstanders waarmee zijn ploeg in Innsbruck geconfronteerd werd. “Zij zijn misschien het enige team uit de poule dat de Champions League kan halen. Tegen ons begonnen ze met een B-keus, maar gaandeweg kwam toch hun A-ploeg binnen de lijnen. Ze wilden uiteindelijk toch niet verliezen”, stelde Draisma Dynamo’s coach.
image2.jpeg
Strikwerda noemde de nederlaag tegen Sastamala in de eerste wedstrijd bepalend voor het mislukken van de missie in Tirol. “Dat was de beslissende wedstrijd. We verpestten meer dan dat we scoorden. Het lag aan onszelf”, stak de trainer de hand in eigen boezem voor het mislopen van de tweede kwalificatieronde.

image3.jpeg📸CEV

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.