Draisma Dynamo in vijf sets onderuit in Sliedrecht

image0.jpeg
Draisma Dynamo heeft z’n tweede nederlaag geïncasseerd in de Kampioenspoule. Het verloor zaterdagavond in een spannende vijfsetter van Sliedrecht Sport.
 
Na een ruim twee uur durend gevecht stonden de setstanden 25-20, 18-25, 25-23, 17-25, 20-18 op het scorebord. Door de nederlaag blijft de titelhouder weliswaar nog altijd aan kop van de kampioenspoule, maar slinkt de voorsprong op de naaste achtervolgers.
 
In de komende twee thuiswedstrijden tegen Limax (woensdag 29 maart) en Orion (zaterdag 1 april) zal Draisma Dynamo alles in het werk moeten stellen om de voorsprong op de ranglijst vast te houden en zodoende de kansen op plaatsing voor de play-off finale niet in gevaar te brengen.
 
Een smet op de wedstrijd in Sliedrecht was het onsportieve gedrag van een deel van het thuispubliek ten opzichte van een van onze spelers. Het was jammer dat een aantal schreeuwers in sporthal De Basis het nodig achtte om een oud-Sliedrecht speler die nu voor Draisma Dynamo uitkomt bij voortduring uit te jouwen.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.