Draisma Dynamo houdt kapitein Joris Berkhout aan boord

Het duurde even, maar de Stichting Topvolleybal Dynamo is verheugd om te kunnen meedelen dat de kapitein van ons vlaggenschip aan boord blijft. Joris Berkhout neemt ook komend seizoen de spelverdeling van Draisma Dynamo in handen.
De 22-jarige setter begint aan zijn vierde seizoen in Apeldoornse dienst. Met twee landstitels en één Supercup is zijn sportieve honger allerminst gestild, zo laat Berkhout weten. “Ik ben blij om verder te gaan bij Draisma Dynamo. Ik ben van mening dat ik hier nog meer stappen kan maken. Ik heb hier al mooie dingen beleefd en wil er meer aan toevoegen.”

Oud-spelverdeler Wim Jonker vindt het verstandig dat Berkhout er nog een seizoen in de Draisma Dynamo Arena aan vastknoopt. “We zijn erg blij dat Joris zijn contract met een jaar heeft verlengd. Hij is afgelopen seizoen definitief doorgebroken en gegroeid als vaste spelverdeler. Het is goed dat hij ondanks aanbiedingen uit het buitenland toch blijft. Bij ons kan hij zich nog een jaar doorontwikkelen. We zijn overtuigd dat Joris de kwaliteiten bezit om verder omhoog te kijken. Hij heeft de potentie om het Nederlands team te halen en in de toekomst in een sterke buitenlandse competitie te gaan volleyballen.”
Fotografie: Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.